Uutiset

Sunnuntai, Joulukuu 20, 2020, 08:17 | Ei kommentteja »

Kertaluontoiset lumityöt omakotitalojen sekä taloyhtiöidennpihoissa onnistuu Avant 760i pienkuormaajalla vaivatta. Työvälineinä näppärä Zoom-Aura (keräävä lumiaura, levsys poortaatton 145-240 cm) sekä lumikauha (160 cm).

Maksutavat pankkikortti, luottokortti sekä laskutus (yritysasiakkaat, sopimusasiakkaat).

Myös alihankinnat kiinteistohuoltoliikkeille mahdollisia!


Maanantai, Heinäkuu 20, 2020, 08:25 | Ei kommentteja »

Avant 760i on toiminnoiltaan, varustukseltaan sekä teholtaan erinomainen vaihtoehto ulkoaluiden kunnossapitotöissä. Tehokas lisähydrauluukka pyörittää työlaitteen kun työlaitteen tohokkaasti. Ulottuvuus, ketteryys sekä teho ovat avainsanoja Avantin menestyksen takana. Ketteryys takaa pääsyn ahtaaseen/vaikeakulkuiseen paikkaan ja voimaa löytyy suhteessa enemmän mitä monen kiplailijan isommassa koneessa.

Mikäli siis tarvetta ulkoaluiden kunnossapitotöihin niin ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää palveluistamme. Puh. 040 53 88 921


Keskiviikko, Heinäkuu 1, 2020, 08:15 | Ei kommentteja »

Kalustoa on jälleen kerran uudistettu parempaan. Nyt palvelukseen on astunut huikea Avant 760i. Koko, nostokyky, nostokorkeus, ajonopeus sekä työlaitehydrauliikka on edellisiä koneita kovempi. Tässä 760i lisäksi kaksitoiminen takahydrauliikka sekä peräkärrypistoke. Hytti on lisäksi ilmastoinnilla.

Kuvat sekä teknilliset tiedot päivitetään heti ensi tilassa!


Tiistai, Huhtikuu 14, 2020, 08:34 | Ei kommentteja »

Onko aikomus kunnostaa pihaa, tehdä maanrakentamista, suorittaa maanvaihtoa tai rakennuspaikka kaipaa maantäyttöä? Onko rakennustyömaalla tarvetta kappaletavaroiden lastaamiseen/purkamiseen tai siirtämiseen? Tarvitsetko apua materiaalin käsittelyyn työmaallasi? Kaikissa näissä kysymyksissä kiireesti yhteyttä minuun ja konetta varaamaan jotta työmaat menee joutusasti eteenpäin ja pysytään aikataulussa! Kyselyt, tarjoukset sekä varaukset, puh 040-53 88 921


Perjantai, Helmikuu 28, 2020, 07:21 | Ei kommentteja »

Kohta kevät on täällä ja on aika alkaa valmistella pihojen (omakotitalot/taloyhtiöt) sekä ajoteiden/kevyeen liikenteen väylien puhdistuksia. Avantilla pihat, ajotiet sekä kevyeen liikenteen väylät puhdistuu hiekasta yms vaivattomasti. Työstä riippuen käytetään joko avoharjaa tai keräävää harjaa. 


Kaikki oikeuudet pidätetään, copyright Tmi John Wedde